XCP One

SPRAY MULTIFUNCTIONAL DE INALTA PERFORMANTA

 • Ofera performanta maxima intr-o varietate de aplicari.

 • De pana la 50% mai eficient decat competitorii sai in a slabi partile blocate. Vezi test.

 • Rata de evaporare mai mica decat competitorii. Vezi test.

 • Inflamabilitate mai mica. Vezi video.

Proiectat pentru a patrunde, lubrifia, preveni umezeala, curata si proteja 

Revolutionanad piata cu amanuntul

APLICARE UNIVERSALA, MAXIMA PROTECTIE

UN SPRAY CU ADEVARAT MULTIFUNCTIONAL

XCP ONE este un spray universal care poate rezolva si preveni multe probleme. Este construit pentru a patrunde, lubrifia, indeparta umezeala, precum si pentru a curata si proteja impotriva coroziunii. Formula a fost dezvoltata pe baza multor ani de experienta industriala. Prin urmare, ofera intotdeauna performante maxime!
Cu XCP One aveti nevoie doar de un singur produs!

XCP ONE poate fi utilizat pe orice suprafata metalica, cum ar fi piulite,suruburi, supape, lanturi, rulmenti, cuplaje, parghii, incuietori, balamale, cabluri, scripeti, trolii, bratele pedalei, ansambluri de schimbatoare, mecanisme de transmisie si multe altele!

Este singurul spray de intretinere folosit de Echipa AA pentru a mentine cei 15 milioane de membri in miscare si pe drum. Puteti avea incredere in XCP One pentru a oferi cele mai inalte standarde de intretinere multifunctionala.

CARACTERISTICI UNICE

 • Universal si de performanta inalta
 • Strat subtire, incolor si delicat
 • Permite eliberarea rapida a pieselor blocate
 • Usureaza procesul de curatare si protejeaza impotriva ruginii
 • Previne depunerea apei si umezeala
 • Rata mica de evaporare – Efecte de lunga durata
 • Lichidul nu contine compusi organici volatili si este inflamabil

SLABIRE DE PANA LA 50% MAI EFICIENTA

TESTUL DE EFICIENTA AL PENETRARII

Am testat noua fluide de intretinere multifuncționale utilizand proceduri de operare standard interne pentru proprietati penetrante. (Vezi textul intreg aici).

Eficacitatea penetrarii a fost masurata prin determinarea cuplului necesar pentru a elibera un șurub care a fost ruginit intr-un bloc de otel.

PROCEDURA:  La inceput, am pregatit blocurile de testare din otel usor cu un fir infasurat dintr-un put circular taiat in fata superioara. Apoi am umplut sectiunea cu apa sarata timp de 24 de ore. Un surub hexagonal din otel usor a fost, de asemenea, scufundat in apa sarata.

Dupa 24 de ore, surubul hexagonal a fost strans in blocul de testare a otelului la un cuplu masurat. Apoi, atat blocul, cat si surubul au fost lasate sa stea timp de 48 de ore.

Un volum cunoscut al produsului testat a fost apoi introdus in putul din jurul capului cu surub hexagonal si blocul a fost lasat sa stea timp de 7 zile.

Apoi am masurat cuplul necesar pentru a elibera capul surubului din bloc.

XCP One Penetration Efficacy Test

REZULTATE: Atat XCP One, cat si XCP Green One au o imbunatatire semnificativa a performantei penetrante in comparatie cu produsele alternative multifunctionale testate.

Acest lucru face ca XCP One cu pana la 50% mai eficient in slabirea suruburilor ruginite decat concurentii! Folositi-l pentru a elibera piese metalice care sunt lipite, confiscate sau ruginite impreuna.

Rata de evaporare scazuta

rezultate de lunga durata

XCP One are o rata de evaporare semnificativ mai mica comparativ cu concurentii sai. Evaporarea mai lenta inseamna ca lichidul ramane mai mult timp, ducand la o penetrare mai mare si la o mai bună lubrifiere. Puteti obtine rezultate de lunga durata cu formula XCP! Uitati-va la testul in care XCP One si XCP Green One au fost comparate cu cei mai disponibili concurensi. Se poate vedea procedura completa si rezultatele testului aici.

PROCEDURA: Am folosit patru placi de testare din otel care au fost curatate si uscate bine. Am folosit placi cu margine ridicata pentru a ne asigura ca suprafata lichidului expusa atmosferei a fost constanta in fiecare caz. 

Am pregatit probe din fiecare produs permitandu-i sa ramana neacoperit la temperatura ambianta (25 + – 1 ° C) timp de 30 de minute. Acest timp de depozitare trebuie sa permita imprastierea majoritatii combustibilului incorporat in lichide.

Apoi, o greutate inregistrata a fiecarui lichid a fost pipetata pe placile individuale. Placile de testare au fost tinute in aceleasi conditii atmosferice timp de 24 de ore. Am inregistrat pierderea in greutate datorata evaporarii lichidului la intervale periodice. 

XCP One Evaporation Test

REzultate: Rezultatele arata cum concurentii (WD40 si GT 85) prezinta o pierdere in greutate semnificativ mai mare datorita evaporarii pe parcursul perioadei de testare de 24 de ore.

XCP One ofera penetratie mai profunda si lubrifiere mai buna, ce va ramane pentru mult timp!

unde puteti folosi XCP ONE

protectie maxima intr-o varietate de aplicari

Reduce riscul de foc

O alta diferenta fata de spray-urile multifunctionale traditionale este legata de inflamabilitate. Lichidul in vrac XCP One (adica non-aerosol) este fara COV si neinflamabil. Prin urmare, va incepe sa arda doar la temperaturi semnificativ mai ridicate. Notati: datorita propulsorilor utilizati in aerosoli, recipientul pentru aerosoli este considerat extrem de inflamabil. Lichidul, odata eliberat, nu este insa.

Urmariti videoclipul pentru a vedea ca inflamabilitatea XCP One este semnificativ mai mica in comparatie cu alti lideri de piata. Utilizati mereu cea mai sigura motiva!

Video of flammability test

Moduri de utilizare

USOR SI REPEDE

XCP ONE este conceput pentru a fi utilizat cu piese si suprafete metalice. Pentru pietele cu amanuntul si persoanele fizice, produsul va fi cel mai util in aerosoli sau in cutii de pulverizare. Cu toate acestea, este disponibil si in vrac de 5 litri pentru a fi utilizat in medii de productie sau industriale.

Tratati zona relevanta cu XCP One si permiteti produsului sa isi faca efectul, asigurandu-va ca lichidul in exces este sters. Repetati dupa cum este necesar. Daca se utilizeaza pe suprafetesi piese acoperite si / sau nemetalice, testati mai intai pe o zona discreta. Atentie: deconectati tntotdeauna orice sursa electrica sub tensiune inainte de pulverizare.

Vrei sa aflii mai multe?
descarca pdf-ul cu informatii despre produs

teste si revizuiri independente

XCP One este cu pana la 50% mai eficient la slabirea suruburilor ruginite decat concurentii. XCP One ofera o penetrare mai mare, o mai buna lubrifiere si este de lunga durata. Mai mult, inflamabilitatea formulei este semnificativ mai mica in comparatie cu liderii pietei. Puteti utiliza XCP One ca singurul produs in intretinerea obiectelor necesare!

The AA Roadside Services

Am testat pe deplin produsul XCP ONE si am constatat ca acesta a depasit produsul nostru existent, precum si alte produse de pe piata. Ca atare, nu am ezitat sa trecem si sa recomandam XCP ONE. Acest produs este acum disponibil pentru toate cele 2000 de patrule AA, care raspund la peste 3 milioane de apeluri pe an”.

Managerul AA Roadside Services.

AA este o asociatie britanica de autovehicule fondata, care ofera in prezent asigurari pentru vehicule, lectii de conducere, acoperire pentru defectiuni, imprumuturi, consiliere auto, harti rutiere si alte servicii.

Video Test

Am testat inflamabilitatea XCP ™ ONE ™ si XCP ™ GREEN ONE ™ impotriva altor lideri de piata.

Inflamabilitatea XCP este semnificativ mai mica si, prin urmare, mai sigura!

Vedeti videoclipul aici:

Video of flammability test

Honda Racing British Superbike Team

XCP ™ ONE ™ ofera performante de piata atunci cand vine vorba de abordarea unei game largi de sarcini si aplicatii, in special patrunderea si eliberarea pieselor ruginite si blocate.

DEVINO UN COMERCIANT CHIAR AZI

ESTI INTERESAT IN A OFERI CEA MAI BUNA PROTECTIE SI INTRETINERE CLIENTILOR TAI?

Contactati-ne si anuntati-ne ce produse doriti sa vindeti.

Suntem devotati sa oferim cele mai bune servicii, parteneriate pe termen lung si preturi care depasesc concurenta.

devino un distribuitor