XCP Lubricate & Protect

LUBRIFIERE DE INALTA PERFORMANTA

 • Rezita la presiuni extreme.

 • Un amestec puternic de ingrediente minerale si bio.

 • Un produs de specialitate.

 • Reduce uzura cu pana la 60%.Vezi testele.

Protectie de lunga durata impotriva frictiunii, uzurii si coroziunii

Revolutionand piata cu amanuntul

REZULTATUL EVOLUTIEI INDUSTRIALE

State of the art formula

Formula XCP Lubricate & Protect a fost dezvoltata pe baza experientei de ani de zile In medii industriale din intreaga lume.

XCP Lubricate & Protect poate prelungi durata de viata a echipamentelor si a sculelor, deoarece ofera o lubrifiere de lunga durata, de inalta performanta datorita caracteristicilor sale unice. 

Testele si experiența de service raportata arata reducerea uzurii si calitatile de lubrifiere imbunatatite cu pana la 60% in comparatie cu competitorul principal. Vezi teste.

Caracteristici unice

 • Strat subtire, delicat si incolor
 • Aplicare mai usoara
 • Nu atrage murdaria
 • Reduce frictiunea
 • Minimizeaza uzurar
 • Protejeaza impotriva ruginii, a umezelii si a coroziunii

unde puteti folosi XCP Lubricate & protect

Puteti aplica spray-ul XCP Lubricate & Protect pe orice suprafata metalica. Va ajuta la mentinerea pieselor in conditii excelente.

Folositi-l pe articulatii, lagare, cabluri, lanturi, mecanisme de alunecare, roti dintate, scripete, incuietori, cabluri, trolii, bucse, manivele, osii, hidraulice, unelte manuale si electrice si multe altele!

Lubricate & Protect on bike forks

Unde sa folositi XCP LUBRICATE & PROTECT

va oferi performante maxime intr-o gama larga de utilizari, inclusiv cand vine vorba de presiune ridicata si miscare.

TEST DE CICATRICI DE UZURA CU 4 BILE XCP LUBRICATE & PROTECT

Acest test (ASTM D417) contine o procedura pentru efectuarea unei evaluari preliminare a proprietatilor anti-uzura ale lubrifiantilor fluidici in contact prin alunecare,prin intermediul sistemului de testare a uzurii cu patru bile.

METODA: Bile de otel cu trei diametre sunt legate impreuna si acoperite cu lubrifiant. O a patra bila de otel este presata cu o forta de 40 kg in cavitate. Temperatura lubrifiantului de testare este reglata la 75 ° C si apoi bila de deasupra este rotita la 1200 rpm timp de 60 de minute.

The better the lubricant is at preventing wear, the smaller the wear scar will be on the three stationary balls.

Rezultate:

 • XCP Lubricate & Protect -cicatrice de uzura de 0.55 mm
 • WD-40 – Lubrifiantul de inalta performanta – cicatrice de uzura de 1.34 mm

Rezultatele testelor si experienta consumatorilor arata reducerea uzurii si calitatile de lubrifiere imbunatatite cu pana la 60% in comparatie cu liderul de piata.

Incearca si tu XCP Lubricate & Protect!

Moduri de aplicare

XCP Lubricate & Protect este conceput pentru a fi utilizat cu piese sau suprafete metalice. Pentru pietele cu amanuntul si persoanele fizice, Lubricate & Protect va fi cel mai util in aerosoli sau in cutii de pulverizare. Cu toate acestea, este disponibil si in vrac, in cantitate de 5 litri pentru a fi utilizat in zone de productie si industriale.

Pentru a asigura rezultate excelente, tratati partea relevanta cu XCP Lubricate & Protect si permiteți produsului sa isi faca efectul. Verificati daca excesul de lichid trebuie sters. Puteti repeta aplicarea daca este necesar.

Daca se utilizeaza pe suprafete si piese acoperite si/ sau nemetalice, testati mai intai pe o zona discreta. Atentie: deconectati orice sursa electrica sub tensiune inainte de pulverizare.

VREI SA AFLII MAI MULT?
descapra pdf-ul produsului
XCP Lubricate & Protect spray

Teste si revizuiri indepentente

XCP Lubricate & Protect poate imbunatati reducerea uzurii si calitatile de lubrifiere cu pana la 60% in comparatie cu liderul de piata( Rezultatele testului ASTM D4172 – 0.55 mm cicatrice de uzura). Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Incearca-l si tu!

DEVINO UN COMERCIANT CHIAR AZI

ESTI INTERESAT IN A OFERI CEA MAI BUNA PROTECTIE SI INTRETINERE CLIENTILOR TAI?

Contactati-ne si anuntati-ne ce produse doriti sa vindeti.

Suntem devotati sa oferim cele mai bune servicii, parteneriate pe termen lung si preturi care depasesc concurenta.

DEVINO UN DISTRIBUITOR