XCP Chain Lubricant

LUBRIFIANT DE LANTURI DE INALTA PERFORMANTA

 • Nu atrage murdaria.Vezi test.

 • Se usuca sub forma unui strat fin ce nu sare de pe lant.

 • Rezistent la presiune extrema si reduce frictiunea.

XCP Chain Lubricant

PROTECiIE DURABILA IMPOTRIVA UZURII SI COROZIUNII

Revolutionand piata cu amanuntul

LUBRIFIERE INDUSTRIALA CU GRAD DE PASTRARE RIDICAT

FACUT SPECIAL PENTRU CONDITII EXTREME SI DIFICILE

Lubrifiantul pentru lant XCP a fost conceput initial pentru industria de imprimare extrem de solicitanta si totusi delicata, unde rolele de presare se rotesc pana la 15.000 rpm, cu o forta de pana la 40.000 Newtoni. In acest mediu, pierderea produsului trebuie sa fie aproape de zero, care a fost obtinuta prin formula puternica, dezvoltata acum peste 40 de ani.

O multime de lubrifianti pentru lant sunt facuti sa fie extrem de lipiciosi in incercarea de a opri aruncarea. Lubrifiantul pentru lant XCP rezolva asta diferit. Lubrifiantul patrunde in legaturi si pinioane si apoi se usuca intr-un film ultra-subtire, neaderent si uniform. Lasat sa se usuce peste noapte, pelicula va oferi o curgere minima si nu va atrage murdaria ca alti lubrifianti, deoarece nu este lipicios.

Drept urmare – curatarea lantului si intretinerea sunt mult mai usoare si puterea este maxima!

CARACTERISTICI UNICE

Datorita formulii sale unice, XCP Chain Lubricant ofera sinte carecteristici unice si speciale:

 • Nelipicios
 • Uniform si ultra subtire
 • De lunga durata
 • Reduce frictiunea si minimizeaza uzura
 • Rezista la viteza mare
 • Impotriva coroziunii
 • Compatibil cu inele (O,X,Z Rings)

Un lubrifiant de lant ce nu deterioreaza lantul

In termeni simpli, un lant inelar modern (cu inele O-, X- si Z) necesita mai putina intretinere si are grija de el insusi pentru durata de viata asteptata a acestuia. Cel mai bun mod de a-l intretine este lubrifierea regulata, curatarea(recomandam XCP Universal Parts Cleaner) si reglarea in functie de utilizare.

O lubrifiere moderna a lantului de inalta performanta nu ar trebui doar sa unga intregul lant, ci si sa:

 • protejeze lantul impotriva coroziunii;
 • unga contactul dintre rola si pinion;
 • unga zona dintre rola si bucsa;
 • protejeze fara a deteriora inelele O-, X- sau Z.

Este esential ca lubrifiantul pentru lant sa nu atace garnitura si sa distruga lubrifierea interioara. Ar trebui sa alegeti intotdeauna lubrifianti care au fost testati cu inele O, X si Z.

O Ring and X Ring

Daca nu utilizati un lant inelar, ar trebui sa lubrifiati lantul insusi – Lubrifiantul pentru lant XCP face o treaba extraordinara protejand atat lanturile obisnuite, cat si lanturile inelare.

4-BALL WEAR SCAR TEST XCP CHAIN LUBRICANT

Testul cicatricii de uzura cu 4 bile (ASTM D4172) poate fi utilizat pentru a determina proprietatile relative de prevenire a uzurii ale fluidelor de lubrifiere in contact alunecos.

METODA:In testul de uzura cu 4 bile, o bila de otel se roteste de 1200 de ori pe minut pe trei bile stationare de otel sub o presiune de 40 kg timp de 60 de minute., per ASTM D4172.


Cu cat lubrifiantul este mai bun la prevenirea uzurii, cu atat cicatricea de uzura va fi mai mica pe cele trei bile staționare.
Dupa test, cele trei cicatrici de uzura usnt masurate si media lor este raportata.

REZULTATELE TESTULUI: Testul arata o cicatrice de uzura de 0.54 mm pentru XCP Chain Lubricant.

Acest standard international a fost elaborat cu principii de standardizare recunoscute la nivel international stabilite in Decizia Principiilor pentru elaborarea standardelor internationale, ghidurilor si recomandarilor emise de Comitetul pentru Bariere Tehnice la Comert al Organizatiei Mondiale a Comertului (OTC).

unde puteti folosi XCP CHAIN LUBRICANT

ideal pentru utilizare pe toate lanturile metalice de pe masinariile cu motor in diferite industrii.

Proprietati de neinlocuit

O noua abordare pentru o problema veche

Unul dintre punctele cheie de vanzare ale lubrifiantului pentru lant XCP este acela ca lasa un strat subtire, uniform si nelipicios.

Multi lubrifianti pentru lanturi sunt extrem de lipiciosi pentru a opri aruncarea de pe lant. Cu toate acestea, lubrifiantul XCP rezolva problema cu o noua abordare. Lubrifiantul patrunde in legatura si pinioane si se usuca intr-o pelicula ultra subtire, nelipicioasa, care ar trebui lasata sa se usuce peste noapte pentru un maxim efect.

Ca rezultat – stratul lubrifiant va oferi rezistenta maxima, nu va sari de pe lant si nu va atrage murdaria ca si alti lubrifianti. Curatarea si intretinerea lantului sunt mult mai ușoare si puterea maximizata cu XCP Chain Lubricant!

Nu lasati lubrifiantul pentru lant sa va deterioreze vehiculul! Incearca si tu lubrifiantul XCP Chain Lubricant si nu vei mai avea nevoie de un alt produs!

TEST

Pentru a-l prezenta, am folosit cateva panouri de otel care au fost pulverizate cu lubrifiant de lant XCP si un lubrifiant de lant concurent.

Le-am lasat sa se usuce peste noapte si apoi am presarat panourile cu murdarie sintetica. După aceea, am clatit farfuriile sub robinet si le-am sters o singura data. Puteti vedea diferenta dintre cantitatea de murdarie ramasa pe placi!

moduri de utilizare

USOR DE FOLOSIT SI DE LUNGA DURATA 

Aplicati lubrifiantul XCP Chain Lubricant cu usurinta si uniform pe lantul curat si asigurati-va ca excesul de lichid este sters. Ideal aplicat pe un lant cald.

Datorita proprietatilor excelente de penetrare si curgere a lubrifiantului XCP, este nevoie doar de o cantitate mica pentru un efect garantat si vizibil. Aplicarea excesiva va ajuta doar in lubrifierea podelii garajului!

Rotiti roata pentru a ajuta fluxul și patrunderea in verigi si pinioane. Pentru cele mai bune rezultate, lasati peste noapte la uscat inainte de utilizare.

vrei sa aflii mai mult?
Descarca pdf-ul cu informatii despre produs

teste si revizuiri independente

Lubrifiantul XCP Chain Lubricant este excelent pentru prevenirea uzurii (rezultatele testului ASTM D4172 – 0,54 mmcicatrice de uzura) si este nelipicios in comparație cu competitorii. Lubrifiantul primeste deja multa atentie, dar este inca un produs nou pe piata europeana. Vedeti ce spun recenzii si revistele industriale despre asta!

Logo of a shop

All Year Biker

Revizuit: XCP Chain Lubricant pentru mai multe de 800 de km in conditii ude dar si uscate.
Rezultat: Extrem de satisfacuti.

Citeste to articolul aici.

All Year Biker este numarul 1 in Marea Britanie in aplicarea de tratamente profesionale impotriva coroziunii, dedicat in tratarea motocicletelor ca ele sa reziste folosirea pe intregul an.

Video Review

Inainte si dupa aplicarea lui XCP Chain Lubricant

Vedeti videoclipul aici: 

User review of XCP Chain Lubricant

MCN – Motorcycle News

MotorCycleNews, cu aproape jumatate de milion de ziare vandute si mai mult de 1,5 milioane de cititori, ofer pentru XCP Chain Lubricant:

5 din 5 stele.

Citeste revizuirea aici.

DEVINO UN COMERCIANT CHIAR AZI

ESTI INTERESAT IN A OFERI CEA MAI BUNA PROTECTIE SI INTRETINERE CLIENTILOR TAI?

Contactati-ne si anuntati-ne ce produse doriti sa vindeti.

Suntem devotati sa oferim cele mai bune servicii, parteneriate pe termen lung si preturi care depasesc concurenta.

devino un distribuitor